fbpx

Artikelen

NLP & KIDS

Mindset, kracht, zelfvertrouwen & Leiderschap

Nieuwste artikel

NLP Representatiesystemen

Kinderen hebben een unieke manier om de wereld waar te nemen, te interpreteren en zich te ontwikkelen. NLP biedt een waardevol kader om deze verschillende stijlen te begrijpen en toe te passen: NLP representatiesystemen.

Dit bewust inzetten helpt onzettend wanneer je kinderen beter wilt begrijpen en hen wilt ondersteunen in hun ontwikkeling.

representatiesystemen

Andere artikelen


balans in opvoeden


In balans opvoeden

Om het thuis fijn en gezellig te hebben, is persoonlijke balans prioriteit. Niet alleen voor de sfeer in huis, maar ontzettend belangrijk; omdat je ook een voorbeeldfunctie hebt. 

Waarom NLP voor kinderen


Waarom NLP voor kinderen

Een kind groeit maar één keer op. Het is dan ook belangrijk voor kinderen om zelfvertrouwen te kunnen ervaren, te ontspannen en beter om kunnen gaan met anderen... NLP biedt dat...

Iets anders doe iets anders


Iets anders? Doe dan ook iets anders!

Soms wil je iets heel graag. Betere cijfers op school of blij wakker worden, minder vaak ruzie... En toch lukt het niet om dit makkelijk om te draaien. De wil is er wel...nu nog de weg.

NLP voor kinderen


NLP voor
kinderen

  NLP werkt ontzettend goed bij kinderen. Het leert kinderen meer zelfvertrouwen te krijgen, zich beter te ontspannen en beter om te gaan met situaties en anderen...


Maak ouderschap nóg leuker!

Sta je er wel eens bij stil hoe of een leuke ouder je bent? En hoe je ouderschap nóg leuker kunt maken? Lees 10 tips om het opvoeden een stuk leuker en makkelijker te maken.  


Opvoeden - samen op één lijn

Het krijgen van een kind verandert je hele leven. Je bent niet alleen meer partner, maar ook ouder. De kunst is om elkaar te ondersteunen als ouders is soms een hele een uitdaging… 

Wil je de nieuwste artikelen ontvangen?

Wil jij op de hoogte blijven van NLP & Kids? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Warme groet,

Sandra

Subscribe To CoursePro Podcast

Nunc vulputate purus augue donec adipiscing purus lobortis phasellus ounare dolor in facilisis vehicula nibh zui posuere est convalis justo.

Enter your details below:

Your privacy is important to us and we will not spam you. 

Close