sandra@nlpkids.nl | Bel: 06 14477349

NLP & Kids Coaching

Coaching voor professionals

Wanneer je werkt of gaat werken met kinderen, kan je tegen allerlei vraagstukken aanlopen. Dit kan situatiegebonden zijn en ook algemeen. Dit kan breed zijn: 'Hoe start ik mijn eigen praktijk op?', 'Hoe bouw ik mijn workshop of training op?'hoe je bijvoorbeeld iets op gaat starten of kinderen in groepen begeleidt.

NLP & Kids zet de kennis en opgedane ervaring in om andere beroepsbeoefenaren te trainen, coachen, begeleiden en ondersteunen. Dit kan gericht zijn op het aanleren van nieuwe vaardigheden, ondersteuning in huidige situaties die vragen opleveren of bedrijfsmatig; hoe ga ik aan de slag met datgene wat ik wil en kan.

Neem voor meer informatie en de mogelijkheden contact met me op.Coaching voor ouders

"Niet het kind is het probleem. Niet de ouders zijn het probleem.
Het probleem is het probleem."

Je wilt als ouder het beste voor je kind(eren) en je haalt dan ook het beste uit jezelf als het gaat om de opvoeding. Je merkt als ouder dat er meer bij de opvoeding komt kijken dan verwacht en dat situaties hierin ook vies tegen kunnen vallen.
Nu kent Nederland vele studies en opleidingen, maar een opleiding tot ouder is er niet. 

Bij NLP & Kids begrijpen we dat het ouderschap op sommige momenten ook vragen met zich meebrengt en dat het niet altijd meevalt. Want soms denk je als ouder dat je het goed doet, maar reageert je kind toch anders dan verwacht.

NLP & Kids biedt ondersteuning in situaties waarbij je er even niet uitkomt. Niet alleen bij grote kwesties, maar ook bij de kleine dagelijkse problemen in de opvoeding. Dit kan vaak met wat simpele handvatten een stuk gemakkelijker en plezieriger worden voor jou en je kind.
Hierbij biedt NLP & Kids de mogelijkheid tot observatie en probleemoplossing in de thuissituatie.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met me op.  Coaching voor kinderen

Tegenwoordig moeten kinderen zich al jong aanpassen en aan allerlei verwachtingen voldoen. Steeds vaker blijkt dan ook dat kinderen met zichzelf en hun omgeving in de knel komen. In een bepaalde periode kan een kind dan wat extra ondersteuning gebruiken. 

NLP & Kids helpt je kind om vanuit de actuele situatie te ontdekken welke mogelijkheden er zijn om positieve veranderingen te creĆ«ren. 
Uitgangspunt hierin is dat ieder kind dingen heeft waar hij of zij goed in is, ieder kind heeft wel ergens talent voor. 
Tijdens de begeleiding helpt NLP & Kids de problemen aan te pakken, vaardigheden in te zetten en te ontwikkelen en talenten te benutten.

Door een positieve benadering leren kinderen zich beter ontwikkelen.

Kindercoaching wordt afgestemd op het individuele kind

Ieder kind is anders en dat maakt de coaching van jouw kind is dus uniek. Het coachingstraject wordt individueel afgestemd. Spel, creativiteit en een ontspannen sfeer staan altijd centraal.

Ervaar hoe je kind zich positief ontwikkelt en geluk en zelfvertrouwen vindt.
Neem contact op met NLP & Kids. Ik leg je graag uit wat de mogelijkheden zijn.


Elke situatie is uniek. Wil je meer weten of heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met me op: