sandra@nlpkids.nl | Bel: 06 14477349

NLP & Kids voor professionals

Wanneer je werkt met kinderen, dan weet je als geen ander dat een gedegen basis de 
sleutel tot succes is. Dit bereik je met de speciale NLP & Kids opleidingen.

Als leerkracht, begeleider of coach op een school, in de (jeugd)zorg, opvang of in een praktijk, neem je een belangrijke taak op je. Wellicht heb je de ambitie om binnen dit werkgebied aan de slag te gaan. 
Wanneer je werkt met kinderen, dan weet je als geen ander dat een gedegen basis de sleutel tot succes is.

NLP&Kids biedt passende opleidingen en trainingen om NLP te integreren in je werk.
Van een uitgebreide (kinder-)coachopleiding tot workshops en trainingen op scholen, kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang.    

Coaching kinderen

NLP&Kids Practitioner

Tijdens deze 5-daagse training leer een uitgebreide set aan op maat gemaakte tools en methodes en hoe je dit kunt gebruiken met en bij kinderen en/of opvoeders.

NLP&Kids Online training

Tijdens deze online training leer je meer over de achtergrond van NLP en hoe je dit kunt gebruiken in het begeleiden van of werken met kinderen.

NLP&Kids 
Vervolgtrainingen

Specialiseren na een eerdere NLP&Kids opleiding? De vervolg-trainingen geven nog meer verdieping en verbreding van jouw kennis en vaardigheden.

NLP&Kids 
Individuele training

Door specifieke en afgestemde begeleiding, kunnen de elementen volledig afgestemd worden op jouw vraag als opvoeder of als professional.

Keuze al gemaakt?

Wil je je inschrijven voor één van de (vervolg-)opleidingen? Schrijf je dan nu in...

"Sandra is een super leuk mens! Het is heerlijk om naar haar verhalen te luisteren die zei vol enthousiasme verteld. Ze weet op de juiste manier de NLP te vertalen naar een kind. Wat mij de juiste handvatten heeft gegeven om dit bij mijn in de praktijk te gaan toepassen. Lieve Sandra, ontzettend bedankt voor al je kennis die je met onze groep hebt willen delen! Liefs, Marjolein (Kindercoach Zeewolde)"

Marjolein Patz


Ik schrijf me in...

Laat hieronder je gegevens en welke opleiding je wilt volgen achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op voor de definitieve inschrijving.

Close