sandra@nlpkids.nl | Bel: 06 14477349

NLP & Kids voor professionals

Wanneer je werkt met kinderen, dan weet je als geen ander dat een gedegen basis de 
sleutel tot succes is. Dit bereik je met de speciale NLP & Kids opleidingen.

Als leerkracht, begeleider of coach op een school, in de (jeugd)zorg, opvang of in een praktijk, neem je een belangrijke taak op je. Wellicht heb je de ambitie om binnen dit werkgebied aan de slag te gaan. 
Wanneer je werkt met kinderen, dan weet je als geen ander dat een gedegen basis de sleutel tot succes is.

NLP&Kids biedt passende opleidingen en trainingen om NLP te integreren in je werk.
Van een uitgebreide (kinder-)coachopleiding tot workshops en trainingen op scholen, kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang.    

Wil jij weten hoe je NLP toepast in het werken met kinderen
Hoe je zelfvertrouwen kan vergroten bij kinderen
Hoe je gedragsproblemen om kunt buigen
Wat je kunt betekenen voor kinderen met leerproblemen
Hoe je kinderen een positief toekomstbeeld mee kan geven
Hoe je NLP toe kunt passen in contacten met ouders
Coaching kinderen

NLP&Kids Kindercoachopleiding

Tijdens deze complete opleiding  leer je alles om te starten met je eigen praktijk in NLP coaching, het verdiepen van begeleiding van kinderen en/of het geven van workshops.

NLP&Kids Practitioner

Tijdens deze 5-daagse training leer een uitgebreide set aan op maat gemaakte tools en methodes en hoe je dit kunt gebruiken met en bij kinderen en/of opvoeders.

NLP&Kids 
Online training

Tijdens deze online training leer je meer over de achtergrond van NLP en hoe je dit kunt gebruiken in het begeleiden van of werken met kinderen.

NLP&Kids 
Individuele training

Specifieke en afgestemde elementen uit het gehele opleidingsaanbod, wat volledig afgestemd wordt op jouw vraag als opvoeder of als professional.

NLP&Kids Specialisaties

Systemisch werken met kinderen, themagericht werken, oudercoaching en andere specialisaties geven nog meer verdieping en verbreding van jouw kennis en vaardigheden.

Keuze al gemaakt?

Wil je je inschrijven voor één van de (vervolg-)opleidingen? Schrijf je dan nu in...

"Sandra is een super leuk mens! Het is heerlijk om naar haar verhalen te luisteren die zei vol enthousiasme verteld. Ze weet op de juiste manier de NLP te vertalen naar een kind. Wat mij de juiste handvatten heeft gegeven om dit bij mijn in de praktijk te gaan toepassen. Lieve Sandra, ontzettend bedankt voor al je kennis die je met onze groep hebt willen delen! Liefs, Marjolein (Kindercoach Zeewolde)"

Marjolein Patz


Ik schrijf me in...

Laat hieronder je gegevens en welke opleiding je wilt volgen achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op voor de definitieve inschrijving.

Close