fbpx

NLP Kids voor professionals

NLP & KIDS

Mindset, kracht, zelfvertrouwen & Leiderschap

Wanneer je werkt met kinderen, dan weet je als geen ander dat een gedegen basis de sleutel tot succes is. Dit bereik je met de speciale NLP & Kids opleidingen.


Als leerkracht, begeleider of coach op een school, in de (jeugd)zorg, opvang of in een praktijk, neem je een belangrijke taak op je. Wellicht heb je de ambitie om binnen dit werkgebied aan de slag te gaan.
Wanneer je werkt met kinderen, dan weet je als geen ander dat een gedegen basis de sleutel tot succes is.

NLP&Kids biedt passende opleidingen en trainingen om NLP te integreren in je werk. Van een uitgebreide (kinder-)coachopleiding tot workshops en trainingen op scholen, kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang.  

Coaching kinderen

Wat zijn de opleidingsmogelijkheden?

Lorem Ipsum is just dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry standard dummy text ever since the 1500s.

NLP Kids
Kindercoachopleiding

Tijdens deze complete opleiding  leer je alles om te starten met je eigen praktijk in NLP coaching, het verdiepen van begeleiding van kinderen en/of het geven van workshops.

NLP Kids
Practitioner

Tijdens deze 5-daagse training leer je een uitgebreide set aan op maat gemaakte tools en methodes en hoe je dit kunt gebruiken met en bij kinderen en/of opvoeders.

NLP Kids Online training

NLP Kids
Online Training

Tijdens deze Online Training leer je de basis van NLP; technieken en vaardigheden hoe je NLP kunt gebruiken in het begeleiden van of werken met kinderen, jongeren en hun ouders.

Systemisch werken met kinderen

Tijdens deze 2 daagse praktische training leer je vanuit het systemisch werken de problematiek van het kind en/of het gezin inzichtelijk te maken en dit meer in balans te brengen.

NLP Kids Individuele training

NLP Kids
Individuele training

Je leert specifieke en afgestemde elementen uit het aanbod van NLP Kids. Deze training wordt afgestemd op jouw vraag als opvoeder of als professional, kijkende naar jouw behoefte. 

andere
specialisaties

Systemisch werken met kinderen, themagericht werken, oudercoaching en andere specialisaties geven nog meer verdieping en verbreding van jouw kennis en vaardigheden.

persoonlijk

Een persoonlijke noot van mij...

Het mooie van mijn vak als trainer vind ik, naast het uitdragen van mijn missie, het persoonlijke contact en de ontwikkeling die deelnemers doormaken in de training. Je zet jezelf in als tool in de begeleiding van kinderen en ouders. Dat maakt dat je bij NLP & Kids niet 'alleen een trucje komt leren'. Ik ga verder dan dat... Dankzij mijn professionele en persoonlijke insteek daag ik je uit te onderzoeken, te ontwikkelen en het vooral te gaan doen! Dit overigens met enthousiasme, positiviteit en humor. Dat is toch de prettigste manier van leren...

Groet Sandra

Eerdere ervaringen van deelnemers:

"NLP & Kids biedt leuke en krachtige opleidingen voor het fundament voor mijn begeleiding met kids. Sandra Witteman draagt haar passie op een professionele manier en laat jou nadenken over de stappen die je zelf mag gaan zetten. Het vervolg is concreet gaan DOEN en dit is waarom haar opleidingen mij zo aanspreken:)"

celine krekelberg

"Voor iedereen die met kinderen of ouders wil gaan werken of al werkt, ben je hier aan het goede adres. Goede uitleg van en kennis van NLP zelf. Heerlijke trainingsdagen, goede uitleg en waar de ervaring die je zelf opdoet, zorgen voor een goede uitvoering bij cliënten."

Barbara Heertens, leerkracht basisonderwijs

"NLP & Kids vind ik een ijzersterke combi van individueel leren en in een groep. Ik raad het ouders, opvoeders en onderwijzers etc. aan. De cursusdagen waren keer op keer awesome/gezellig...ook al moest ik er bijna 2 uur voor reizen het was allemaal meer dan waard."

Debby, ouder & coach

NLP Kids Online training

"Sandra heeft duidelijke een heldere en uitgebreide kennis van NLP en het gebruik hiervan met kinderen en volwassenen. Haar enthousiasme en kennis werken aanstekelijk en inspirerend. Ze heeft aandacht voor iedere deelnemer en haar oefeningen zijn heel praktisch en toepasbaar. Een hele fijne ervaring!"

RAFAELA VAN DE VLIET

"Door mee te doen aan de NLP & Kids training ontstond voor mij meer inzicht om de journey van het opvoeden met diepe eye openers te volgen. Het verschafte mij de mogelijkheid om op authentieke wijze mijn kids ook hun eye openers te geven... Het was fijn de kracht van de groep te ervaren, te merken wat herkenning met mij deed en hoe waardevol het is om verschillen te zien en daarna mijn eigen plek in te leren nemen met betrekking tot de opvoeding van mijn kids. Ik leerde op een totaal andere manier mijn grenzen aan te geven en die vooral helder te hebben voor mezelf. Hier konden mijn kids dan ook weer hun voordeel mee doen en leerden wij fijn van elkaar.
Ik ben Sandra Witteman ENORM dankbaar dat zij op deze wijze een procesbegeleider is geweest.
Ik ga doen waar mijn hartje van in de fik raakt! Liefs, Debby"

debby roemer

Keuze al gemaakt?

Heb jij je keuze al gemaakt en wil je je inschrijven voor één van de opleidingen?
Schrijf je dan nu in...

Free Training

Insert Training Title Here

Nunc vulputate purus augue donec adipiscing purus lobortis phasellus ounare dolor in facilisis vehicula nibh zui posuere est convalis justo.

Enter your details below:

Your privacy is important to us and we will not spam you. 

Close