fbpx


NLP & Kids Online training

NLP & KIDS

Mindset, kracht, zelfvertrouwen & Leiderschap

Leer dé NLP elementen en technieken die het verschil maken


Deze NLP Kids Online Training begint bij de basis van NLP. Je leert dé NLP elementen en technieken die het verschil maken. Of je nu coach, leerkracht, ouder of begeleider bent; alle elementen uit deze opleiding zijn direct toepasbaar in de praktijk met kinderen en/of jongeren.

NLP Kids Online training

Waarom is NLP zo geschikt voor kinderen?

NLP is een verzameling van methoden die ons invloed geven over wat er in ons hoofd gebeurt (Neuro), hoe we dit vertalen in het dagelijks leven (Linguïstisch) en hoe dat zich uit in ons doen en laten (Programmeren).

De NLP-technieken en oefeningen zijn eenvoudig en gemakkelijk te doen. Hierdoor kunnen kinderen ze overal gebruiken. Daarnaast is NLP creatief en dat sluit ontzettend goed aan bij de belevingswereld van kinderen/ jongeren.
NLP is positief en richt zich op wat het kind wél wil en niet op wat het níet wil. Zo leert een kind dat er geen mislukking is, alleen maar feedback. Hoe krachtig is het wanneer kinderen leren dat ze de volgende keer anders kunnen doen omdat ze er iets van geleerd hebben? 
NLP focust zich op het proces van veranderingde motivatie om te veranderen en het leren en maken van nieuwe (gedrags-)patronenKinderen zijn vanuit nature als sponzen. Ze willen van alles weten, onderzoeken en proberen. Dit zorgt ervoor dat ze open staan voor keuzes en het aanleren van nieuwe dingen.
Als NLP-begeleider geef je een kind keuzes en mogelijkheden en leert flexibiliteit toe te passen. Je schrijft niet voor hoe iets moet, maar laat zien dat er meerdere mogelijkheden en wegen zijn. Je neemt het kind mee en laat zien dat hij/zij eigen keuzes kan en mag maken in het leven, waardoor het zelfvertrouwen groeit.

Wat ga je leren?

Tijdens deze inspirerende opleiding leer je meer over de achtergrond van NLP en hoe je dit kunt gebruiken in het werken met-, begeleiden van- of opvoeden van kinderen.
Deze praktische training geeft tools en technieken om jouw coachee, leerling of kind te helpen met…

Kijken naar mogelijkheden

Je leert een kind te kijken naar mogelijkheden en te leren van feedback, waardoor leren een leuk proces wordt.

Creëren van verschillende keuzes

Je leert verschillende keuzes en oplossingen te vinden en te creëren voor problemen waar kinderen mee te maken hebben.

Ontwikkelen van vaardigheden 

Je leert een kind hoe het verschillende vaardigheden kan ontwikkelen, die het kind helpen te bereiken wat hij/zij wil.

Doorbreken van patronen

Je leert tools om patronen te doorbreken die niet helpend zijn en te focussen op wat het kind wél wil en hoe dat te creëren. 

Omgaan met emoties
en overtuigingen

Je leert hoe een kind om kan gaan met emoties en gedrag wat in de weg zit en het overwinnen van beperkende overtuigingen.

Vergroten van zelfvertrouwen

Je leert verschillende technieken om het zelfvertrouwen van het kind te vergroten en persoonlijke kracht te ontwikkelen.

Ieder kind is uniek en heeft zoveel mogelijkheden,
soms is het alleen de vraag "Hoe kom je er?"

VOORdeel

Online leersessies

Na vele jaren live training, geef ik nu ook al enkele jaren deze NLP Kids Online training om NLP voor iedereen toegankelijk te maken. Juist omdat het zo goed toepasbaar is bij en met kinderen.

Het zijn 10 wekelijkse online leersessies. 
De leersessies zijn via Zoom en worden opgenomen, zodat je deze kunt terugkijken en extra aantekeningen kunt maken. Na elke les ontvang je ook het lesmateriaal.
Deze interactieve en praktische opleiding zal in een kleine groep aangeboden worden. Hierdoor is er voldoende gelegenheid voor persoonlijke aandacht, verdieping, bespreken van ervaringen, vragen en casuïstieken. 
Hetgeen je geleerd hebt kun je direct integreren door middel van een huiswerkoefening. Dit oefenen en toepassen zorgt voor het inbedden van de lesstof en maakt dat er vervolgens ruimte is voor de verdiepende vragen. Je krijgt van mij waardevolle, inhoudelijke en individuele feedback op je huiswerk.

voordeel

Praktische toepasbaarheid

Door de praktische toepassing, werkt NLP ontzettend goed bij kinderen. De NLP-technieken en oefeningen zijn eenvoudig te doen en sluiten aan bij de belevingswereld van kinderen. NLP helpt huidige situaties te onderzoeken en geeft tools en technieken om een gewenste situatie of uitkomst te creëren en realiseren.

Je leert NLP vanaf het begin zodat je begrijpt hóe het werkt, wat je ermee kunt en hoe je het direct toe kunt passen in de praktijk. 
Ik heb jarenlange ervaring in het werken met kinderen, jongeren, ouders en begeleiders waarbij ik mijn specialistische ervaring kan delen.
De cursus is volledig gericht op het werken met en/of begeleiden van kinderen, waarbij NLP van oudsher vooral gericht is op volwassenen (persoonlijke ontwikkeling, het toepassen op het werk of in het werken met volwassenen).
Coaching kinderen

WANNEER begin jij?

De volgende NLP&Kids Online trainingen starten:

De volgende NLP&Kids Online trainingen zullen starten in het begin van het nieuwe jaar. De volgende data staat gepland:

Woensdag 9.30 - 10.30 uur

Woensdag 25 januari
Woensdag 1 februari
Woensdag 15 februari
Woensdag 22 februari
Woensdag 8 maart
Woensdag 15 maart
Woensdag 22 maart
Woensdag 29 maart
Woensdag 5 april
Woensdag 12 april

Woensdag 9.30 - 10.30 uur

Woensdag 6 september
Woensdag 13 september
Woensdag 20 september
Woensdag 27 september
Woensdag 4 oktober
Woensdag 11 oktober
Woensdag 25 oktober
Woensdag 1 november
Woensdag 8 november
Woensdag 15 november
Coaching kinderen

WANNEER begin jij?

Data NLP&Kids Online training:

De huidige training is volop bezig.

De volgende NLP Kids Online training zal starten in januari 2024. 
De volgende data staan gepland:

De volgende NLP Kids Online trainingen starten in 2023. 
De volgende data staan gepland:

Woensdag 9.30 - 10.30 uur

Woensdag 11 september
Woensdag 25 september
Woensdag 2 oktober
Woensdag 9 oktober
Woensdag 16 oktober
Woensdag 23 oktober
Woensdag 6 november
Woensdag 13 november
Woensdag 20 november
Woensdag 27 november

Najaar 2024:

Lestijden 9.30 - 10.30 uur

Woensdag 11 september
Woensdag 25 september
Woensdag 2 oktober
Woensdag 9 oktober
Woensdag 16 oktober
Woensdag 23 oktober
Woensdag 6 november
Woensdag 13 november
Woensdag 20 november
Woensdag 27 november

Begin 2025:

Lestijden: 9.30 - 10.30 uur

Woensdag 29 januari
Woensdag 5 februari
Woensdag 12 februari
Woensdag 19 februari
Woensdag 5 maart
Woensdag 12 maart
Woensdag 19 maart
Woensdag 26 maart
Woensdag 2 april
Woensdag 9 april

Mocht je eerder willen starten, dat is mogelijk! 
Neem dan contact met me op voor de mogelijkheden...

NLP Kids Online training

Investering

Deze interactieve en praktische NLP Kids Online Training zal in een kleine groep aangeboden worden. Hierdoor is er voldoende gelegenheid voor persoonlijke aandacht, verdieping, bespreken van ervaringen, vragen en casuïstieken. Het geleerde kan direct in de praktijk ingezet worden.
De investering voor het volgen van deze NLP Kids opleiding bedraagt € 647,- excl. BTW.

Dit is inclusief al het lesmateriaal, de mogelijkheid om de bijeenkomsten terug te zien en persoonlijke begeleiding tijdens een individuele sessie. Na afloop krijg je een certificaat van deelname.

NLP Kids Online training

Investering

Deze interactieve en praktische NLP Kids Online Training zal in een kleine groep aangeboden worden. Hierdoor is er voldoende gelegenheid voor persoonlijke aandacht, verdieping, bespreken van ervaringen, vragen en casuïstieken. Het geleerde kan direct in de praktijk ingezet worden.
De investering voor het volgen van deze NLP Kids Online Training bedraagt € 785,-. 
Dit is inclusief het lesmateriaal, de mogelijkheid om de bijeenkomsten terug te zien en persoonlijke begeleiding gedurende de training. 

Dit bedrag is inclusief btw.

Na afloop krijg je een certificaat van deelname.

De opleiding is door het GAT geaccrediteerd met 20 SBU punten en voldoet aan de kwaliteitsnormen omtrent deskundigheidsbevordering zoals opgenomen in het accreditatiereglement van het CAT.

Ervaringen van deelnemers:

"Sandra laat zien/ervaren dat NLP en Kinderen een goede match is! NLP & Kids is een leuke en krachtige opleiding en het fundament voor mijn begeleiding met kids. Sandra Witteman draagt haar passie op een professionele manier en laat jou nadenken over de stappen die je zelf mag gaan zetten. Het vervolg is concreet gaan DOEN en dit is waarom de opleiding mij zo aanspreekt:)"

celine krekelberd, kindercoach

"Zeer praktische opleiding, zeer toegankelijke trainer en lesstof. Aandacht voor maatwerk, veel ruimte voor individuele vragen. Goed te doen zonder voorkennis van NLP omdat deze online training hierin voorziet."

Petra van Wijk, Jeugdbegeleider

"Goede uitleg van en kennis van NLP zelf. Fijn ook het met zoveel enthousiasme uitgelegd te krijgen. Er is veel aandacht en respect voor iedere deelnemer en duidelijk passie voor het vak."

Pieter, leerkracht basisonderwijs

NLP Kids Practitioner

"Voor iedereen die met kinderen werkt, met ouders met kinderen werkt op van plan is om kinderen en/of ouders te gaan coachen, ben je hier helemaal op het juiste adres. Het is een training van hoogstaande kwaliteit met een trainster die specialist is in dit vakgebied."

Silvia feenstra, kindercoach

"Door mee te doen aan de NLP & Kids training ontstond voor mij meer inzicht om de journey van het opvoeden met diepe eye openers te volgen. Het verschafte mij de mogelijkheid om op authentieke wijze mijn kids ook hun eye openers te geven... Het was fijn de kracht van de groep te ervaren, te merken wat herkenning met mij deed en hoe waardevol het is om verschillen te zien en daarna mijn eigen plek in te leren nemen met betrekking tot de opvoeding van mijn kids. Ik leerde op een totaal andere manier mijn grenzen aan te geven en die vooral helder te hebben voor mezelf. Hier konden mijn kids dan ook weer hun voordeel mee doen en leerden wij fijn van elkaar.
Ik ben Sandra Witteman ENORM dankbaar dat zij op deze wijze een procesbegeleider is geweest.
Ik ga doen waar mijn hartje van in de fik raakt! Liefs, Debby"

debby roemer

Meer weten over deze NLP & Kids Online Training?

Wil je weten over de inhoud, voordelen en opbouw van deze opleiding? Laat hieronder je gegevens achter en ontvang direct meer informatie.

Antwoorden op eventuele vragen:

Hoe worden de lessen gegeven?

De lessen vinden online, maar wel live plaats via Skype of Zoom. 
Wanneer je je in hebt geschreven ontvang je van tevoren een link per email, welke je toegang geeft tot de lessen.

Ik kan niet elke les aanwezig zijn. Is dat een probleem?

Dat is totaal geen probleem! Elke les wordt opgenomen. Na de les ontvang je hiervan de link, waardoor je deze op jouw moment terug kunt kijken.

Ik heb al een NLP Practitioner gedaan. Leer ik wel iets nieuws?

De NLP&Kids Online training leert je basiselementen van NLP. Echter het leert je dit ook direct toe te passen in het werken met kinderen, jongeren en/of hun ouders. Je kunt het zien als een verdieping en deel verbreding van je huidige NLP kennis. 
Daarnaast heb je in een eerdere NLP opleiding zoveel geleerd, dat een beetje herhaling geen kwaad kan .

Wil je toch liever direct verder gaan op je huidige kennis? Kijk dan naar de NLP Kids Practitioner. Deze gaat verder waar jij bent gebleven...

Is de opleiding geaccrediteerd?

Sandra is aangesloten bij de ABNLP (American Board of NLP), waardoor de opleiding wordt erkend door deze wereldwijde vereniging. Aan het einde van de opleiding ontvang je dan ook een certificaat met dit logo erop.

Waar kan ik meer inhoudelijke informatie vinden over de opleiding?

Wanneer je hier meer informatie aanvraagt, dan krijg je binnen enkele momenten nog meer inhoudelijke informatie over de NLP Kids Practitioner.

Inschrijven
NLP&Kids Online Training

De algemene voorwaarden van NLP&Kids zijn te vinden op de website via deze link.

Close