NLP Kids[op3_menu_render menu_id=’10’ uuid=’SuU7WxOZ’ page_id=’355′ page_timestamp=’1668342007′][/op3_menu_render]

NLP & Kids Online training

NLP & KIDS

Mindset, kracht, zelfvertrouwen & Leiderschap

Leer dé NLP elementen en technieken die het verschil maken

Deze NLP Kids Online Training begint bij de basis van NLP. Je leert dé NLP elementen en technieken die het verschil maken. Of je nu coach, leerkracht, ouder of begeleider bent; alle elementen uit deze opleiding zijn direct toepasbaar in de praktijk met kinderen en/of jongeren.

NLP Kids Online training

Waarom is NLP zo geschikt voor kinderen?

NLP is een verzameling van methoden die ons invloed geven over wat er in ons hoofd gebeurt (Neuro), hoe we dit vertalen in het dagelijks leven (Linguïstisch) en hoe dat zich uit in ons doen en laten (Programmeren).

De NLP-technieken en oefeningen zijn eenvoudig en gemakkelijk te doen. Hierdoor kunnen kinderen ze overal gebruiken. Daarnaast is NLP creatief en dat sluit ontzettend goed aan bij de belevingswereld van kinderen/ jongeren.NLP is positief en richt zich op wat het kind wél wil en niet op wat het níet wil. Zo leert een kind dat er geen mislukking is, alleen maar feedback. Hoe krachtig is het wanneer kinderen leren dat ze de volgende keer anders kunnen doen omdat ze er iets van geleerd hebben? NLP focust zich op het proces van verandering, de motivatie om te veranderen en het leren en maken van nieuwe (gedrags-)patronen. Kinderen zijn vanuit nature als sponzen. Ze willen van alles weten, onderzoeken en proberen. Dit zorgt ervoor dat ze open staan voor keuzes en het aanleren van nieuwe dingen.Als NLP-begeleider geef je een kind keuzes en mogelijkheden en leert flexibiliteit toe te passen. Je schrijft niet voor hoe iets moet, maar laat zien dat er meerdere mogelijkheden en wegen zijn. Je neemt het kind mee en laat zien dat hij/zij eigen keuzes kan en mag maken in het leven, waardoor het zelfvertrouwen groeit.

Wat ga je leren?

Tijdens deze inspirerende opleiding leer je meer over de achtergrond van NLP en hoe je dit kunt gebruiken in het werken met-, begeleiden van- of opvoeden van kinderen.Deze praktische training geeft tools en technieken om jouw coachee, leerling of kind te helpen met…

Kijken naar mogelijkheden

Je leert een kind te kijken naar mogelijkheden en te leren van feedback, waardoor leren een leuk proces wordt.

Creëren van verschillende keuzes

Je leert verschillende keuzes en oplossingen te vinden en te creëren voor problemen waar kinderen mee te maken hebben.

Ontwikkelen van vaardigheden 

Je leert een kind hoe het verschillende vaardigheden kan ontwikkelen, die het kind helpen te bereiken wat hij/zij wil.

Doorbreken van patronen

Je leert tools om patronen te doorbreken die niet helpend zijn en te focussen op wat het kind wél wil en hoe dat te creëren. 

Omgaan met emotiesen overtuigingen

Je leert hoe een kind om kan gaan met emoties en gedrag wat in de weg zit en het overwinnen van beperkende overtuigingen.

Vergroten van zelfvertrouwen

Je leert verschillende technieken om het zelfvertrouwen van het kind te vergroten en persoonlijke kracht te ontwikkelen.

Ieder kind is uniek en heeft zoveel mogelijkheden, soms is het alleen de vraag “Hoe kom je er?”

VOORdeel

Online leersessies

Na vele jaren live training, geef ik nu ook al enkele jaren deze NLP Kids Online training om NLP voor iedereen toegankelijk te maken. Juist omdat het zo goed toepasbaar is bij en met kinderen.

Het zijn 10 wekelijkse online leersessies. De leersessies zijn via Skype en worden opgenomen, zodat je deze kunt terug kijken en extra aantekeningen kunt maken. Na elke les ontvang je ook het lesmateriaal.Deze interactieve en praktische opleiding zal in een kleine groep aangeboden worden. Hierdoor is er voldoende gelegenheid voor persoonlijke aandacht, verdieping, bespreken van ervaringen, vragen en casuïstieken. Hetgeen je geleerd hebt kun je direct integreren door middel van een huiswerkoefening. Dit oefenen en toepassen zorgt voor het inbedden van de lesstof en maakt dat er vervolgens ruimte is voor de verdiepende vragen. Je krijgt van mij waardevolle, inhoudelijke en individuele feedback op je huiswerk.

voordeel

Praktische toepasbaarheid

Door de praktische
toepassing, werkt NLP ontzettend goed bij kinderen. De NLP-technieken en
oefeningen zijn eenvoudig te doen en sluiten aan bij de belevingswereld van
kinderen. NLP
helpt huidige situaties te onderzoeken en geeft tools en technieken om een
gewenste situatie of uitkomst te creëren en realiseren.

Je leert NLP vanaf het begin zodat je begrijpt hóe het werkt, wat je ermee kunt en hoe je het direct toe kunt passen in de praktijk. Ik heb jarenlange ervaring in het werken met kinderen, jongeren, ouders en begeleiders waarbij ik mijn specialistische ervaring kan delen.De cursus is volledig gericht op het werken met en/of begeleiden van kinderen, waarbij NLP van oudsher vooral gericht is op volwassenen (persoonlijke ontwikkeling, het toepassen op het werk of in het werken met volwassenen).Coaching kinderen

WANNEER begin jij?

De volgende NLP&Kids Online trainingen starten:

De volgende NLP&Kids Online trainingen zullen starten in het begin van het nieuwe jaar. De volgende data staat gepland:

Woensdag 9.30 – 10.30 uur

Woensdag 25 januariWoensdag 1 februariWoensdag 15 februariWoensdag 22 februariWoensdag 8 maartWoensdag 15 maartWoensdag 22 maartWoensdag 29 maartWoensdag 5 aprilWoensdag 12 april

Woensdag 9.30 – 10.30 uur

Woensdag 6 septemberWoensdag 13 septemberWoensdag 20 septemberWoensdag 27 septemberWoensdag 4 oktoberWoensdag 11 oktoberWoensdag 25 oktoberWoensdag 1 novemberWoensdag 8 novemberWoensdag 15 novemberCoaching kinderen

WANNEER begin jij?

Data NLP&Kids Online training:

De volgende NLP Kids Online training zal starten in het najaar van 2023. De volgende data staan gepland:

De volgende NLP Kids Online trainingen starten in 2023. De volgende data staan gepland:

Woensdag 9.30 – 10.30 uur

Woensdag 24 augustusWoensdag 31 augustusWoensdag 7 septemberWoensdag 14 septemberWoensdag 21 septemberWoensdag 28 septemberWoensdag 5 oktoberWoensdag 12 oktoberWoensdag 19 oktoberWoensdag 2 november

Begin 2023:

Lestijden 9.30 – 10.30 uur

Woensdag 25 januariWoensdag 1 februariWoensdag 15 februariWoensdag 22 februariWoensdag 8 maartWoensdag 15 maartWoensdag 22 maartWoensdag 29 maartWoensdag 5 aprilWoensdag 12 april

Najaar 2023:

Lestijden: 9.30 – 10.30 uur

Woensdag 6 septemberWoensdag 13 septemberWoensdag 20 septemberWoensdag 27 septemberWoensdag 4 oktoberWoensdag 11 oktoberWoensdag 25 oktoberWoensdag 1 novemberWoensdag 8 novemberWoensdag 15 november

Mocht je eerder willen starten, dat is mogelijk! Neem dan contact met me op voor de mogelijkheden…

NLP Kids Online training

Investering

Deze interactieve en praktische NLP Kids Online Training zal in een kleine groep aangeboden worden. Hierdoor is er voldoende gelegenheid voor persoonlijke aandacht, verdieping, bespreken van ervaringen, vragen en casuïstieken. Het geleerde kan direct in de praktijk ingezet worden.De investering voor het volgen van deze NLP Kids opleiding bedraagt € 647,- excl. BTW.

Dit is inclusief al het lesmateriaal, de mogelijkheid om de bijeenkomsten terug te zien en persoonlijke begeleiding tijdens een individuele sessie. Na afloop krijg je een certificaat van deelname.

Ik doe mee >

Ervaringen van deelnemers:

“Zeer
praktische opleiding, zeer toegankelijke trainer en lesstof. Aandacht
voor maatwerk, veel ruimte voor individuele vragen. Goed te doen zonder
voorkennis van NLP omdat deze online training hierin voorziet.”

Petra van Wijk, Jeugdbegeleider

“Goede uitleg van en kennis van NLP zelf. Fijn ook het met
zoveel enthousiasme uitgelegd te krijgen. Er is veel aandacht en respect
voor iedere deelnemer en duidelijk passie voor het vak.”

Pieter, leerkracht basisonderwijs

Online Training

“NLP&Kids leren van de ‘opzetter’ ervan, Sandra, is een
feestje. Met haar kennis van NLP & Kids en haar directe aanpak leert zij je
de technieken snel toe te passen in je gezin, school of praktijk. En
tegelijkertijd leer je enorm veel over jezelf. Sandra’s warme
persoonlijkheid is een bonus.”

Ella Verhagen

“Door mee te doen aan de NLP & Kids training ontstond voor mij meer inzicht om de journey van het opvoeden met diepe eye openers te volgen. Het verschafte mij de mogelijkheid om op authentieke wijze mijn kids ook hun eye openers te geven… Het was fijn de kracht van de groep te ervaren, te merken wat herkenning met mij deed en hoe waardevol het is om verschillen te zien en daarna mijn eigen plek in te leren nemen met betrekking tot de opvoeding van mijn kids. Ik leerde op een totaal andere manier mijn grenzen aan te geven en die vooral helder te hebben voor mezelf. Hier konden mijn kids dan ook weer hun voordeel mee doen en leerden wij fijn van elkaar.Ik ben Sandra Witteman ENORM dankbaar dat zij op deze wijze een procesbegeleider is geweest.Ik ga doen waar mijn hartje van in de fik raakt! Liefs, Debby”

debby roemer

Meer weten over deze NLP & Kids Online Training?

Wil je weten over de inhoud, voordelen en opbouw van deze opleiding? Laat hieronder je gegevens achter en ontvang direct meer informatie.

meer informatie

Antwoorden op eventuele vragen:

Hoe worden de lessen gegeven?

De lessen vinden online, maar wel live plaats via Skype of Zoom. Wanneer je je in hebt geschreven ontvang je van tevoren een link per email, welke je toegang geeft tot de lessen.

Ik kan niet elke les aanwezig zijn. Is dat een probleem?

Dat is totaal geen probleem! Elke les wordt opgenomen. Na de les ontvang je hiervan de link, waardoor je deze op jouw moment terug kunt kijken.

Ik heb al een NLP Practitioner gedaan. Leer ik wel iets nieuws?

De NLP&Kids Online training leert je basiselementen van NLP. Echter het leert je dit ook direct toe te passen in het werken met kinderen, jongeren en/of hun ouders. Je kunt het zien als een verdieping en deel verbreding van je huidige NLP kennis. Daarnaast heb je in een eerdere NLP opleiding zoveel geleerd, dat een beetje herhaling geen kwaad kan 😉.

Wil je toch liever direct verder gaan op je huidige kennis? Kijk dan naar de NLP Kids Practitioner. Deze gaat verder waar jij bent gebleven…

Is de opleiding geaccrediteerd?

Sandra is aangesloten bij de ABNLP (American Board of NLP), waardoor de opleiding wordt erkend door deze wereldwijde vereniging. Aan het einde van de opleiding ontvang je dan ook een certificaat met dit logo erop.

Waar kan ik meer inhoudelijke informatie vinden over de opleiding?

Wanneer je hier meer informatie aanvraagt, dan krijg je binnen enkele momenten nog meer inhoudelijke informatie over de NLP Kids Practitioner.

NLP & Kids

ABNLP logo

Privacy Beleid

Algemene voorwaarden

NLP & Kids

Privacy Beleid

Algemene voorwaarden