fbpx

NLP Kids vervolgopleidingen

NLP & KIDS

Mindset, kracht, zelfvertrouwen & Leiderschap

Leer meer over systemisch werken met kinderen, ga aan de slag met lichaamswerk, leer verschillende nieuwe werkvormen, specialiseer je in oudercoaching of verdiep jezelf nog in bepaalde NLP onderwerpen en technieken in het werken met kinderen.


Heb je al een opleiding bij NLP Kids gevolgd of heb je elders al ervaring en wil je je nóg verder ontwikkelen en specialiseren? Of het nu in in opvoeding, opvoedingsondersteuning, coaching, school of welke vorm van begeleiding dan ook: de nascholingsdagen zullen zorgen voor een stuk verdieping en verbreding van jouw kennis en vaardigheden. 

Nascholingsdagen

De vervolgopleidingen zijn:

Over de volgende opleidingen volgt later meer informatie:
Lichaamswerk
Breintraining
Oudercoaching
Themagericht werken

Keuze gemaakt?

Wil je je inschrijven voor één van de (vervolg-)opleidingen? Schrijf je dan nu in...

Alle vervolgopleidingen worden gegeven door Sandra zelf en vinden plaats in de omgeving van Leiden. Na deelname ontvang je een certificaat.

persoonlijk

Een persoonlijke noot van mij...

Het mooie van mijn vak als trainer vind ik, naast het uitdragen van mijn missie, het persoonlijke contact en de ontwikkeling die deelnemers doormaken in de training. Je zet jezelf in als tool in de begeleiding van kinderen en ouders. Dat maakt dat je bij NLP & Kids niet 'alleen een trucje komt leren'. Ik ga verder dan dat... Dankzij mijn professionele en persoonlijke insteek daag ik je uit te onderzoeken, te ontwikkelen en het vooral te gaan doen! Dit overigens met enthousiasme, positiviteit en humor. Dat is toch de prettigste manier van leren...

Groet Sandra

Eerdere ervaringen van deelnemers:

"Voor iedereen die met kinderen of ouders wil gaan werken of al werkt, ben je hier aan het goede adres. Goede uitleg van en kennis van NLP zelf. Heerlijke trainingsdagen, goede uitleg en waar de ervaring die je zelf opdoet, zorgen voor een goede uitvoering bij cliënten."

Barbara Heertens, leerkracht basisonderwijs

"NLP & Kids vind ik een ijzersterke combi van individueel leren en in een groep. Ik raad het ouders, opvoeders en onderwijzers etc. aan. De cursusdagen waren keer op keer awesome/gezellig...ook al moest ik er bijna 2 uur voor reizen het was allemaal meer dan waard."

Debby, ouder & coach

"NLP & Kids biedt leuke en krachtige opleidingen voor het fundament voor mijn begeleiding met kids. Sandra Witteman draagt haar passie op een professionele manier en laat jou nadenken over de stappen die je zelf mag gaan zetten. Het vervolg is concreet gaan DOEN en dit is waarom haar opleidingen mij zo aanspreken:)"

celine krekelberg

"Door mee te doen aan de NLP & Kids training ontstond voor mij meer inzicht om de journey van het opvoeden met diepe eye openers te volgen. Het verschafte mij de mogelijkheid om op authentieke wijze mijn kids ook hun eye openers te geven... Het was fijn de kracht van de groep te ervaren, te merken wat herkenning met mij deed en hoe waardevol het is om verschillen te zien en daarna mijn eigen plek in te leren nemen met betrekking tot de opvoeding van mijn kids. Ik leerde op een totaal andere manier mijn grenzen aan te geven en die vooral helder te hebben voor mezelf. Hier konden mijn kids dan ook weer hun voordeel mee doen en leerden wij fijn van elkaar.
Ik ben Sandra Witteman ENORM dankbaar dat zij op deze wijze een procesbegeleider is geweest.
Ik ga doen waar mijn hartje van in de fik raakt! Liefs, Debby"

debby roemer

Keuze al gemaakt?

Heb jij je keuze al gemaakt en wil je je inschrijven voor één van de opleidingen?
Schrijf je dan nu in...

Free Training

Insert Training Title Here

Nunc vulputate purus augue donec adipiscing purus lobortis phasellus ounare dolor in facilisis vehicula nibh zui posuere est convalis justo.

Enter your details below:

Your privacy is important to us and we will not spam you. 

Close