sandra@nlpkids.nl | Bel: 06 14477349

NLP & Kids vervolgopleidingen

Leer meer over systemisch werken met kinderen, ga aan de slag met lichaamswerk, leer verschillende nieuwe werkvormen, specialiseer je in oudercoaching of verdiep jezelf nog in bepaalde NLP onderwerpen en technieken in het werken met kinderen.

Heb je de NLP&Kids Practitioner gevolgd en wil je je nóg verder ontwikkelen en specialiseren? Of het nu in in opvoeding, opvoedingsondersteuning, coaching, school of welke vorm van begeleiding dan ook: de nascholingsdagen zullen zorgen voor een stuk verdieping en verbreding van jouw kennis en vaardigheden. 

De vervolgopleidingen zijn:

Lichaamswerk
Breintraining
Oudercoaching
Themagericht werken

Keuze gemaakt?

Wil je je inschrijven voor één van de (vervolg-)opleidingen? Schrijf je dan nu in...

Alle vervolgopleidingen worden gegeven door Sandra zelf en vinden plaats in de omgeving van Leiden. Na deelname ontvang je een certificaat.

"Sandra heeft duidelijke een heldere en uitgebreide kennis van NLP en het gebruik hiervan met kinderen en volwassenen. Haar enthousiasme en kennis werken aanstekelijk en inspirerend. Ze heeft aandacht voor iedere deelne(e)m(st)er en haar oefeningen zijn heel praktisch en toepasbaar, waardoor geen tijd verspild wordt (in tegenstelling tot veel opleidingen). Een verademing wat dat betreft en fijne ervaring!"

Rafaela van de Vliet


Ik schrijf me in...

Laat hieronder je gegevens en welke opleiding je wilt volgen achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op voor de definitieve inschrijving.

Close