fbpx


NLP Kids Individuele Training

NLP & KIDS

Mindset, kracht, zelfvertrouwen & Leiderschap

Dé persoonlijkste manier om in te zetten waar het voor jou werkt...

Persoonlijk en helemaal afgestemd op jou...


De NLP Kids Individuele Training is gericht op specifieke en afgestemde begeleiding. Vanuit hier wordt er gekeken naar de behoefte en doelstelling van jou als cursist. In overleg wordt het trainingsaanbod besproken en afgestemd op jouw wensen.

NLP Kids Individuele training

Waarom Individuele Training?

NLP & Kids heeft als missie om zoveel mogelijk kinderen op te laten groeien met de voordelen van NLP. Het doel is dan ook om NLP breder opgenomen te krijgen in het onderwijs, coachen en opvoeden van kinderen. Kinderen hebben hier direct profijt van. NLP geeft hen meer zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen, innovatie en inspiratie.

Door middel van specifieke en afgestemde begeleiding, kunnen de elementen van NLP Kids volledig afgestemd worden op jouw vraag als opvoeder of als professional.

Zeker wanneer je al ervaring met NLP hebt (NLP Practitioner en/of Master Practitioner) kan een individuele training jou net de tools en inzichten geven om het toe te passen op jouw werkgebied met kinderen en/of jongeren.
Maar ook wanneer je al ervaring hebt in het werken met kinderen, dan kan een op jouw afgestemde individuele training je juist dáár aanvullen waar jouw behoefte ligt.

Zo wordt de training niet alleen compacter, wat veel tijd scheelt, maar ook specifiek afgestemd op jouw vraag, doelgroep en missie.

Het trainingsaanbod wordt in overleg besproken en afgestemd.

Wat ga je leren?

 De inhoud van de individuele training wordt geheel op jouw behoefte afgestemd. Wat zijn jouw opleidingswensen? Waar en met welke doelgroep wil je het gaan toepassen? Welke ervaring heb je al opgedaan of niet? Na een individueel gesprek krijg jij een aanbod dat het beste bij jou past. 

Praktische interventies en werkmethodes

Je leert diverse afgestemde, praktische werkmethodes en technieken, direct toepasbaar in jouw praktijksituatie.

Vormgeving eigen praktijk

Vanuit NLP Kids begeleid ik je (indien gewenst) bij de opstart of inhoudelijke vormgeving van je eigen praktijk.

Werken met kwaliteiten en vaardigheden

Je leert gericht te werken met kwaliteiten en overtuigingen om een kind met een groeimindset succeservaringen te brengen. 

Inzet verschillende vormen communicatie

Je leert verschillende directe en indirecte communicatie- methodes die je in kunt zetten in je werk met kinderen of ouders.

Werken binnen het systeem

Je leert breder te kijken dan het 'probleem' en hoe je aan de slag kunt gaan met het systeem om het resultaat te borgen.   

Opbouw van coaching en workshops

Je leert het ontwikkelen van coaching sessies, workshops en trainingen voor ouders, begeleiders of kinderen.

 Alle elementen vanuit de NLP & Kids trainingen en opleidingen kunnen aan bod komen en indien wenselijk nog meer.

VOORdeel

Persoonlijke begeleiding & inhoud

Wanneer je nog géén ervaring hebt met NLP, leer je niet alleen de NLP achtergronden, theorieën en technieken: het geeft je direct de vertaalslag als professional in jouw werk met kinderen. Deze nieuwe inzichten en technieken zijn direct toepasbaar in de praktijk. Jouw persoonlijke ervaringen zijn gedurende de bijeenkomsten onder supervisie in te brengen.

Heb je wél al eerdere NLP ervaring, dan kun je direct gaan verdiepen en de omslag gaan maken om NLP te integreren in het werken met of begeleiden van kinderen en/ of ouders.

Zeker wanneer je al ervaring hebt in het werken met kinderen, dan kan een op jouw afgestemde individuele training je juist dáár aanvullen waar jouw behoefte ligt. 

Van basiskennis tot verdieping en specialisatie
Interactief en praktische persoonlijke insteek
Alles is direct te integreren in je dagelijkse praktijk
Specifiek afgestemd op jouw vraag, doelgroep en missie

WANNEER begin jij?

De volgende NLP&Kids Online trainingen starten:

De volgende NLP&Kids Online trainingen zullen starten in het begin van het nieuwe jaar. De volgende data staat gepland:

Woensdag 9.30 - 10.30 uur

Woensdag 1 september
Woensdag 8 september
Woensdag 15 september
Woensdag 22 september
Woensdag 29 september
Woensdag 6 oktober
Woensdag 13 oktober
Woensdag 27 oktober
Woensdag 3 november
Woensdag 10 november

Maandag 20.00 - 21.00 uur

Maandag 4 oktober
Maandag 11 oktober
Maandag 25 oktober
Maandag 1 november
Maandag 8 november
Maandag 15 november
Maandag 22 november
Maandag 29 november
Maandag 6 december
Maandag 13 december
NLP Kids Online training

Investering

Werk je in het onderwijs, als coach, begeleider of wil je als ouder meer over de toepassing van NLP leren? Wil je een directe aanvulling op wat je al weet en kan? Of wil je juist een basis leren om mee te geven? Dit geeft jou de mogelijkheid om te leren waar jij behoefte aan hebt.

Deze NLP Kids Individuele training wordt volledig afgestemd op jouw wensen. Inhoudelijk zal theorie afgewisseld worden met oefeningen en praktijkopdrachten. Hierdoor wordt jouw leerrendement het grootst en heb je een 'duwtje in de rug' om het echt te gaan dóen. 

De investering is volledig afhankelijk van jouw ontwikkelvraag en hoeveel tijd hiervoor nodig is. De individuele training wordt in blokken aangeboden van 3 uur, welke live of online plaatsvinden. Indien wenselijk zijn andere mogelijkheden bespreekbaar.

Neem bij interesse contact op over de mogelijkheden.

Ervaringen van deelnemers:

"Praktisch toepasbaar, enthousiast, geen poespas, maar lekker duidelijk. Sandra geeft goede uitleg van de theorie, werkvormen en technieken. Ik vind het echt een aanvulling op mijn eerdere kennis en ervaring."

Dieneke Steels, leerkracht basisonderwijs

"Zeer leerzaam! Erg fijn, NLP is mij nog meer duidelijker geworden. Het heeft mij nu het gevoel gegeven dat ik iets “bijzonders” kan. Ik kan mezelf onderscheiden van andere kindercoaches.    "

Esmée, kindercoach

NLP Kids Online training

"Sandra heeft duidelijke een heldere en uitgebreide kennis van NLP en het gebruik hiervan met kinderen en volwassenen. Haar enthousiasme en kennis werken aanstekelijk en inspirerend. Ze heeft aandacht voor iedere deelnemer en haar oefeningen zijn heel praktisch en toepasbaar, waardoor geen tijd verspild wordt (i.t.t. veel opleidingen). Een verademing wat dat betreft en fijne ervaring!"

rafaela van de Vliet

"Door mee te doen aan de NLP & Kids training ontstond voor mij meer inzicht om de journey van het opvoeden met diepe eye openers te volgen. Het verschafte mij de mogelijkheid om op authentieke wijze mijn kids ook hun eye openers te geven... Het was fijn de kracht van de groep te ervaren, te merken wat herkenning met mij deed en hoe waardevol het is om verschillen te zien en daarna mijn eigen plek in te leren nemen met betrekking tot de opvoeding van mijn kids. Ik leerde op een totaal andere manier mijn grenzen aan te geven en die vooral helder te hebben voor mezelf. Hier konden mijn kids dan ook weer hun voordeel mee doen en leerden wij fijn van elkaar.
Ik ben Sandra Witteman ENORM dankbaar dat zij op deze wijze een procesbegeleider is geweest.
Ik ga doen waar mijn hartje van in de fik raakt! Liefs, Debby"

debby roemer

Meer weten over de mogelijkheden van de NLP Kids Individuele Training?

Wil je weten over de inhoud, voordelen en opbouw van deze vorm van training?
Laat hieronder je gegevens achter en ontvang direct meer informatie.