fbpx

NLP Kids voor ouders

NLP & KIDS

Mindset, kracht, zelfvertrouwen & Leiderschap

Er is geen opleiding tot ouderschap. Hierdoor zijn er wel eens situaties waarbij je het even niet meer weet... NLP Kids helpt...


Opvoeden...er is geen opleiding voor. En soms maar goed ook, want opvoeden is soms zo situatie afhankelijk. Maar...daardoor zijn er wel eens situaties waarbij je het even niet meer weet, je anders reageert dan je zou willen reageren en het soms ook gewoon even pittig en té uitdagend is.

NLP&Kids biedt passende ondersteuning in de vorm van oudercoaching & oudertraining. Je wilt tenslotte het beste voor je kind, maar ook voor jou/ jullie als ouder(s).

Coaching kinderen

Wat zijn de mogelijkheden?

Lorem Ipsum is just dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry standard dummy text ever since the 1500s.

Oudercoaching & training

Wil jij een situatie thuis doorbreken? Handvatten om de kinderen beter te begeleiden? Opvoeden leuker maken? Als ouders weer op één lijn komen?

positieve communicatie

De workshop ‘Positieve communicatie met kinderen’ laat je zien hoe je op een prettige
en makkelijke manier anders kunt reageren op je kind(eren).

NLP Kids Online training

NLP Kids
Online Training

Leer tijdens de Online Training de basis van NLP; technieken en vaardigheden hoe je NLP kunt gebruiken in het opvoeden en begeleiden van je kinderen.

persoonlijk

Een persoonlijke noot van mij...

Het mooie van mijn vak als trainer en coach vind ik dat ik altijd iets positiefs kan bijdragen.  Nieuwe inzichten, mogelijkheden en tips om de ander weer een stapje verder te krijgen.
Soms lijken situaties té groot en té uitdagend, waardoor je het zelf even niet meer ziet. Juist door de open blik van buitenaf kan je tot inzichten komen die beweging in gang zetten. Weet wel...die beweging en verandering begint bij jezelf. Ik geef de tools, jij zet de stappen. En al lopend zal je merken dat verandering echt niet zo lang op zich laat wachten...

Groet Sandra

Ervaringen van ouders:

"Sandra was heel betrokken tijdens ons traject. Soms confronterend en direct, maar zeker ook open, eerlijk en we kregen vooral veel waardevolle tips en feedback. Vanaf het eerste moment konden we vooruit en merkten we meer rust en gezelligheid thuis."

Wouter en Sietske, ouders

"Toen ik vastliep en merkte dat ik te vaak mijn stem verhief, wilde ik tools en ondersteuning. De drempel was wel aanwezig, maar eigenlijk helemaal niet nodig. Het was verfrissend en praktisch. Niet gekeken naar wat ik fout deed, maar vooral welke andere keuzes ik kan maken."

Jacqueline, moeder

"Door mee te doen aan de NLP & Kids training ontstond voor mij meer inzicht om de journey van het opvoeden met diepe eye openers te volgen. Het verschafte mij de mogelijkheid om op authentieke wijze mijn kids ook hun eye openers te geven... Het was fijn de kracht van de groep te ervaren, te merken wat herkenning met mij deed en hoe waardevol het is om verschillen te zien en daarna mijn eigen plek in te leren nemen met betrekking tot de opvoeding van mijn kids. Ik leerde op een totaal andere manier mijn grenzen aan te geven en die vooral helder te hebben voor mezelf. Hier konden mijn kids dan ook weer hun voordeel mee doen en leerden wij fijn van elkaar.
Ik ben Sandra Witteman ENORM dankbaar dat zij op deze wijze een procesbegeleider is geweest.
Ik ga doen waar mijn hartje van in de fik raakt! Liefs, Debby"

debby roemer

Free Training

Insert Training Title Here

Nunc vulputate purus augue donec adipiscing purus lobortis phasellus ounare dolor in facilisis vehicula nibh zui posuere est convalis justo.

Enter your details below:

Your privacy is important to us and we will not spam you. 

Close