Ik schrijf me in...

Laat hieronder je gegevens en welke opleiding je wilt volgen achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op voor de definitieve inschrijving.

Close

sandra@nlpkids.nl | Bel: 06 14477349

NLP & Kids Online-training

Leer dé NLP elementen en technieken die het verschil maken

NLP is een verzameling van methoden die ons invloed geven over wat er in ons hoofd gebeurt (Neuro), hoe we dit vertalen in het dagelijks leven (Linguïstisch) en hoe dat zich uit in ons doen en laten (Programmeren).

Door bewust te worden van onbewust gedrag of gedachten (dingen die gewoontes zijn geworden), kan er gekeken worden naar wat er veranderd kan worden en hóe dit kan om het gewenste resultaat te bereiken.

Het gaat hierbij om het proces van verandering, de motivatie om te veranderen en het leren en maken van nieuwe (gedrags-)patronen. De verschillende NLP technieken helpen de huidige situatie te onderzoeken en geven tools en technieken om tot de gewenste situatie en uitkomst te komen.

Voor wie is deze NLP & Kids Online training?

Deze NLP & Kids Online Training begint bij de basis van NLP en leert je dé NLP elementen en technieken die het verschil maken. Of je nu coach, leerkracht, ouder of begeleider bent; alle elementen uit deze opleiding zijn direct toepasbaar in de praktijk met kinderen en/of jongeren.

‘Ieder kind is uniek en heeft zoveel mogelijkheden, soms is het alleen de vraag "Hoe kom je er?"

Wat ga je leren?

Studiebelasting

Naast de tien online leersessies omvat deze interactieve en praktische training huiswerk om hetgeen je geleerd hebt direct in de praktijk te gaan brengen. Dit oefenen en toepassen zorgt voor het inbedden van de lesstof en maakt dat er vervolgens ruimte is voor de verdiepende vragen. De eindpresentatie geeft je houvast om een persoonlijke vertaalslag te maken naar jouw doelgroep en interesse.

Investering

Deze interactieve en praktische opleiding zal in een kleine groep aangeboden worden. Hierdoor is er voldoende gelegenheid voor persoonlijke aandacht, verdieping, bespreken van ervaringen, vragen en casuïstieken. Het geleerde kan direct in de praktijk ingezet worden.
De investering voor het volgen van NLP & Kids Online-training bedraagt € 647,- excl. BTW.

Dit is inclusief al het lesmateriaal, de mogelijkheid om de bijeenkomsten terug te zien en persoonlijke begeleiding tijdens een individuele sessie. Na afloop krijg je een certificaat van deelname.

De volgende opleiding start in september 2020

De volgende NLP&Kids Online Training start binnenkort en zal plaatsvinden op de woensdagen tussen 9.15 en 10.15 uur.

De volgende data staat gepland:

Er is nog slechts één plek beschikbaar...

Meedoen aan deze praktisch, leerzame en leuke opleiding?

Schrijf je dan nu in en klik op ‘Inschrijven’ om jezelf van een plek te verzekeren.

Wil je meer weten over deze NLP & Kids Online Training?