sandra@nlpkids.nl | Bel: 06 14477349

NLP & Kids Online-training

Leer dé NLP elementen en technieken die het verschil maken

NLP is een verzameling van methoden die ons invloed geven over wat er in ons hoofd gebeurt (Neuro), hoe we dit vertalen in het dagelijks leven (Linguïstisch) en hoe dat zich uit in ons doen en laten (Programmeren).

Door bewust te worden van onbewust gedrag of gedachten (dingen die gewoontes zijn geworden), kan er gekeken worden naar wat er veranderd kan worden en hóe dit kan om het gewenste resultaat te bereiken.

Het gaat hierbij om het proces van verandering, de motivatie om te veranderen en het leren en maken van nieuwe (gedrags-)patronen. De verschillende NLP technieken helpen de huidige situatie te onderzoeken en geven tools en technieken om tot de gewenste situatie en uitkomst te komen.

Voor wie is deze NLP & Kids Online training?

Deze NLP & Kids Online Training begint bij de basis van NLP en leert je dé NLP elementen en technieken die het verschil maken. Of je nu coach, leerkracht, ouder of begeleider bent; alle elementen uit deze opleiding zijn direct toepasbaar in de praktijk met kinderen en/of jongeren.

‘Ieder kind is uniek en heeft zoveel mogelijkheden, soms is het alleen de vraag "Hoe kom je er?"

Wat ga je leren?

Hoe werkt het?

Na vele jaren live training, geef ik nu ook al enkele jaren deze Online Training om NLP voor iedereen toegankelijk te maken. Juist omdat het zo goed toepasbaar is bij en met kinderen.

Het voordeel van deze NLP&Kids Online Training is:

Je leert NLP vanaf het begin zodat je begrijpt hóe het werkt, wat je ermee kunt en hoe je het direct toe kunt passen in de praktijk.
De leersessies zijn via Skype, zodat je de sessies op kunt nemen en aantekeningen kunt maken.
Dit houdt de kosten laag. De meeste NLP-trainingen kosten meer dan € 1500,-.
Het is in een kleine groep, waardoor er voldoende ruimte is voor vragen, eigen ervaringen en indien nodig extra uitleg.
De sessies zijn wekelijks en geven je de mogelijkheid hetgeen je geleerd hebt direct te integreren door middel van een huiswerkoefening.
Ik heb jarenlange ervaring in het werken met kinderen, jongeren, ouders en begeleiders waarbij ik mijn specialistische ervaring kan delen.
De cursus is volledig gericht op het werken met en/of begeleiden van kinderen, waarbij NLP van oudsher vooral gericht is op volwassenen (persoonlijke ontwikkeling, het toepassen op het werk of in het werken met volwassenen).
Je krijgt van mij individuele feedback op je huiswerk en de mogelijkheid dit te verbeteren. 
Je krijgt toegang tot de NLP&Kids Online Training privé Facebook groep, waarin je opdrachten kunt delen en van andere cursisten kunt leren en feedback kunt krijgen.

Studiebelasting

Naast de tien online leersessies omvat deze interactieve en praktische training huiswerk om hetgeen je geleerd hebt direct in de praktijk te gaan brengen. Dit oefenen en toepassen zorgt voor het inbedden van de lesstof en maakt dat er vervolgens ruimte is voor de verdiepende vragen. De eindpresentatie geeft je houvast om een persoonlijke vertaalslag te maken naar jouw doelgroep en interesse.

Investering

Deze interactieve en praktische opleiding zal in een kleine groep aangeboden worden. Hierdoor is er voldoende gelegenheid voor persoonlijke aandacht, verdieping, bespreken van ervaringen, vragen en casuïstieken. Het geleerde kan direct in de praktijk ingezet worden.
De investering voor het volgen van NLP & Kids Online-training bedraagt € 647,- excl. BTW.

Dit is inclusief al het lesmateriaal, de mogelijkheid om de bijeenkomsten terug te zien en persoonlijke begeleiding tijdens een individuele sessie. Na afloop krijg je een certificaat van deelname.

De volgende NLP&Kids Online Training starten:

De volgende NLP&Kids Online Training zal starten in het najaar van 2022.

De volgende data staan gepland:

Woensdag 9.30 - 10.30 uur

Deze training is VOL.

Woensdag 24 augustus
Woensdag 31 augustus
Woensdag 7 september
Woensdag 14 september
Woensdag 21 september
Woensdag 28 september
Woensdag 5 oktober
Woensdag 12 oktober
Woensdag 19 oktober
Woensdag 2 november

Dinsdag 10.00 - 11.00 uur

Deze training is VOL.

Dinsdag 10 mei
Dinsdag 17 mei
Dinsdag 24 mei
Dinsdag 1 juni
Dinsdag 7 juni
Dinsdag 14 juni
Dinsdag 21 juni
Dinsdag 28 juni
Dinsdag 5 juli
Dinsdag 12 juli

De volgende NLP&Kids Online Trainingen starten:

De volgende NLP&Kids Online Training start binnenkort en zal plaatsvinden op de volgende dagen tussen 9.30 en 10.30 uur.

De volgende data staat gepland:

Nog 2 plekken beschikbaar...

Woensdag 27 januari
Woensdag 3 februari
Woensdag 10 februari
Woensdag 17 februari
Woensdag 3 maart
Woensdag 10 maart
Woensdag 17 maart
Woensdag 24 maart
Woensdag 31maart
Woensdag 7 april

Deze training is VOL.

Maandag 7 december
Maandag 14 december
Maandag 4 januari
Maandag 11 januari
Maandag 18 januari
Maandag 25 januari
Maandag 1 februari
Maandag 8 februari
Maandag 15 februari
Maandag 22 februari

Meedoen aan deze praktisch, leerzame en leuke opleiding?

Schrijf je dan nu in en klik op ‘Inschrijven’ om jezelf van een plek te verzekeren.

"Door mee te doen aan de NLP & Kids training ontstond voor mij meer inzicht om de journey van het opvoeden met diepe eye openers te volgen. Het verschafte mij de mogelijkheid om op authentieke wijze mijn kids ook hun eye openers te geven... Het was fijn de kracht van de groep te ervaren, te merken wat herkenning met mij deed en hoe waardevol het is om verschillen te zien en daarna mijn eigen plek in te leren nemen met betrekking tot de opvoeding van mijn kids. Ik leerde op een totaal andere manier mijn grenzen aan te geven en die vooral helder te hebben voor mezelf. Hier konden mijn kids dan ook weer hun voordeel mee doen en leerden wij fijn van elkaar.
Ik ben Sandra Witteman ENORM dankbaar dat zij op deze wijze een procesbegeleider is geweest.
Ik ga doen waar mijn hartje van in de fik raakt! Liefs, Debby"

Debby Roemer


Meer weten over deze NLP & Kids Online Training?

Wil je weten over de inhoud, voordelen en opbouw van deze opleiding? Laat hieronder je gegevens achter en ontvang direct meer informatie.

Ik schrijf me in...

Laat hieronder je gegevens en welke opleiding je wilt volgen achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op voor de definitieve inschrijving.

Close