fbpx

Over NLP Kids

NLP & KIDS

Mindset, kracht, zelfvertrouwen & Leiderschap

"Wat mij altijd heeft gedreven, is het ondersteunen van kinderen zodat zij zichzelf kunnen zijn en het beste uit zichzelf kunnen halen. Het inzetten van hun vaardigheden, onbegrensde positiviteit, flexibiliteit en kracht om alles wat hij/zij wil uit het leven te halen."

Leer dé NLP elementen en technieken die het verschil maken


NLP KIds - Sandra

Meer over Sandra...

Sandra is een gedreven, enthousiaste, inspirerende en passievolle trainster. Ze is moeder van twee kinderen, ondernemer en inspirator. Haar missie is om mensen in hun kracht te laten komen. Onbevangenheid en leven vanuit persoonlijke vrijheid. Tijdens al haar trainingen werd het wel eens gezegd: "Had ik dit maar veel eerder geweten..."

Als NLP Master Trainer in combinatie met haar pedagogische achtergrond en werkervaring heeft Sandra NLP Kids ontwikkeld. Het doel hiervan is om NLP een vast onderdeel te laten worden van elke opvoeding, op school, tijdens de opvang en in de kindercoaching.

De door Sandra ontwikkelde NLP Kids is een unieke manier om NLP te gaan integreren in de dagelijkse begeleiding van kinderen en jongeren.

"Ieder kind mag opgroeien met vertrouwen, het gevoel dat het er mag zijn, vanuit kracht en het idee dat wat hij/zij wil ook mogelijk is..."

NLP Kids is uniek...

De methode NLP Kids is een unieke vertaalslag van NLP naar gebruik bij kinderen en jongeren. Vaak gezien zijn NLP Trainingen voor volwassenen en in het bedrijfsleven. Maar hoe gaaf en uniek zou het zijn als NLP nu écht en makkelijk toepasbaar is bij de groep die zich nog helemaal mag ontwikkelen?

Kinderen tot 7 jaar zijn het meest gevoelig voor het gedrag van anderen ze nemen dit snel aan als waar. Tussen de 8 en de 14 jaar kopieer je het gedrag van mensen waar je tegenop kijkt zoals je ouders. Tussen de 15 en 21 jaar is de socialisatie periode. Je leert en ervaart de sociale contacten. Hoe belangrijk is het dan als de ouders, opvoeders, docenten en begeleiders de kinderen op een manier helpen en begeleiden die het beste uit elk kind gaat halen.

NLP Kids leert je om objectief naar het kind te kijken, ze de kansen te geven die ze willen hebben en ze de begeleiding te geven die ze nodig hebben. Zonder dat je ze een mening of trucje gaat opleggen. Een kind leert om positief en vrij in het leven te staan, mét een juiste dosis van zelfvertrouwen.

Ik besloot mijn missie door te geven...

Mijn missie is om mensen in hun kracht te laten komen waardoor ze (meer) vanuit persoonlijke vrijheid kunnen leven. Ik zet mensen in beweging, breng inspiratie en motivatie en begeleid ze, zodat ze meer (kunnen) genieten van het leven en zelfverzekerd in het leven staan. Of het nu in een training is of individueel coachtraject: wanneer iemand weer ruimte en inspiratie krijgt om verder te gaan en te groeien, dan zie je iemand veranderen. Er ontstaat ruimte, motivatie en energie. Daar doe ik het voor…

En hoe mooi is het wanneer kinderen hiermee opgroeien. 

In mijn ruime ervaring als trainer en coach, hoor ik steeds "Had ik dit maar eerder geweten..." Met mijn NLP Master Trainers ervaring in combinatie met mijn achtergrond, opleiding en werkervaring heb ik NLP Kids ontwikkeld en opgebouwd, zodat iedereen die vrij en vol vertrouwen wordt geboren, dit door kán, mág en leert doorzetten in zijn/ haar verdere leven.

En zo is het allemaal begonnen...

Wat kan ik betekenen?

Wil jij leven vanuit persoonlijke kracht?
Of wil jij kinderen (weer) leren (te begeleiden) hoe daar te komen, zodat ze vanuit vrijheid en zelfvertrouwen zelf keuzes kunnen maken om te komen waar ze willen komen?

Neem dan contact met me op...

Warme groet, Sandra

"Sandra heeft duidelijke een heldere en uitgebreide kennis van NLP en het gebruik hiervan met kinderen en volwassenen. Haar enthousiasme en kennis werken aanstekelijk en inspirerend. Ze heeft aandacht voor iedere deelnemer en haar oefeningen zijn heel praktisch en toepasbaar. Een hele fijne ervaring! "

Rafaela van de Vliet