sandra@nlpkids.nl | Bel: 06 14477349

Wie ben ik?

"Wat mij altijd heeft gedreven, is het ondersteunen van kinderen zodat zij zichzelf kunnen zijn en het beste uit zichzelf kunnen halen. Het inzetten van hun vaardigheden, onbegrensde positiviteit, flexibiliteit en kracht om alles wat hij/zij wil uit het leven te halen."

NLP & Kids - Sandra

Sandra is een gedreven, enthousiaste, inspirerende en passievolle trainster. Ze is moeder van twee kinderen, ondernemer en inspirator. Haar missie is om mensen in hun kracht te laten komen. Onbevangenheid en leven vanuit persoonlijke vrijheid. Tijdens al haar trainingen werd het wel eens gezegd: "Had ik dit maar veel eerder geweten..."

Als NLP Master Trainer in combinatie met haar pedagogische achtergrond en werkervaring heeft Sandra NLP & Kids ontwikkeld. Het doel hiervan is om NLP een vast onderdeel te laten worden van elke opvoeding, op school, tijdens de opvang en in de kindercoaching.

De door Sandra ontwikkelde NLP & Kids is een unieke manier om NLP te gaan integreren in de dagelijkse begeleiding van kinderen en jongeren.

Sandra | NLP & Kids

NLP & Kids is uniek...

De methode NLP & Kids is een unieke vertaalslag van NLP naar gebruik bij kinderen en jongeren. Vaak gezien zijn NLP Trainingen voor volwassenen en in het bedrijfsleven. Maar hoe gaaf en uniek zou het zijn als NLP nu écht en makkelijk toepasbaar is bij de groep die zich nog helemaal mag ontwikkelen?

Kinderen tot 7 jaar zijn het meest gevoelig voor het gedrag van anderen ze nemen dit snel aan als waar. Tussen de 8 en de 14 jaar kopieer je het gedrag van mensen waar je tegenop kijkt zoals je ouders. Tussen de 15 en 21 jaar is de socialisatie periode. Je leert en ervaart de sociale contacten. Hoe belangrijk is het dan als de ouders, opvoeders, docenten en begeleiders de kinderen op een manier helpen en begeleiden die het beste uit elk kind gaat halen.

NLP & Kids leert je om objectief naar het kind te kijken, ze de kansen te geven die ze willen hebben en ze de begeleiding die ze nodig hebben. Zonder dat je ze een mening of trucje gaat opleggen. Een kind leert om positief en vrij in het leven te staan, mét een juiste dosis van zelfvertrouwen.

Heb je vragen over NLP & Kids, de mogelijkheden, trainingen, cursussen of workshops?