sandra@nlpkids.nl | Bel: 06 14477349

NLP & Kids Online-training

"Ik wou dat ik dit eerder had geweten", is wat mensen zeggen die (delen van) NLP leren. "Iedereen zou dit op school moeten leren", zeggen anderen. Inderdaad! 

Want hoe fijn zou het zijn wanneer kinderen leren te vertellen wat ze willen? Als ze om weten te gaan met spannende of lastige omstandigheden als toetsen, een scheiding of het verhuizen naar een andere school?

Als volwassenen kunnen we het goede voorbeeld geven door NLP te gebruiken en op een begrijpelijke manier over te brengen op kinderen.

Hoe je dat aanpakt? Dat leer je tijdens deze NLP & Kids Online-training.

‘Ieder kind is uniek en heeft zoveel mogelijkheden, soms is het alleen de vraag "Hoe kom je er?"

Wat ga je leren?

Tijdens deze inspirerende opleiding leer je meer over de achtergrond van NLP en hoe je dit kunt gebruiken met en bij kinderen en/of opvoeders.

Deze praktische opleiding is informatief en geeft je handvatten om als coach, leraar, begeleider of opvoeder te werken met kinderen.

Onder andere aan bod komt:

Welke invloed positieve communicatie heeft op de ontwikkeling van kinderen.

Door een positieve benadering leren kinderen zich beter ontwikkelen. Het inzetten van positieve communicatie naar kinderen toe, stimuleert kinderen hetzelfde te doen. Kinderen leren zeggen wat ze willen, in plaats van wat ze niet willen. Waarbij het begint bij jezelf.

De NLP Vooronderstellingen; de essentiële ingrediënten van verandering.

Hoe gebruik je deze vooronderstellingen met kinderen en tieners en hoe pas je dit toe in je eigen leven?

Doelen stellen met kinderen

Door kinderen te leren hun doelen goed te omschrijven, zullen ze deze ook halen.  

Representatiesystemen en metaprogramma’s en hoe je dit kunt gebruiken in de communicatie.

Kinderen leren makkelijker onder omstandigheden waarin rekening wordt gehouden met hun representatiesysteem. Welk voorkeurssysteem heeft een kind, wat zijn de kenmerken en hoe kun je dit gebruiken in het leersysteem van kinderen.

Beperkende overtuigingen van een kind ombuigen naar krachtige overtuigingen.

Kinderen leren makkelijker onder omstandigheden waarin rekening wordt gehouden met hun representatiesysteem. Welk voorkeurssyteem heeft een kind, wat zijn de kenmerken en hoe kun je dit gebruiken in het leersysteem van kinderen.

Modelleren en fysiologie: en hoe kunnen kinderen hiermee nieuwe vaardigheden leren?

Het stimuleren van zelfvertrouwen en eigenwaarde bij kinderen. Hoe kunnen ze dit zelf op elk gewenst moment krijgen en inzetten?

Metaforen en speltechnieken met NLP.

Door het gebruik van speltechnieken en metaforen geef je kinderen de ervaring en ondersteuning om beter om te gaan met voor hen lastige situaties.

En andere NLP technieken als de logische niveaus, werken met Time Line, herkaderen, feedback, ankeren en werken met submodaliteiten. Deze technieken geven je de handvatten om het kind/ kinderen zo goed mogelijk op verschillende manieren te begeleiden.

En verder…

De opleiding bestaat uit 10 leersessies via Skype.

Het is een interactieve en praktische training welke huiswerk omvat, waardoor het geleerde direct in de praktijk ingezet kan worden. Na de lessen is er mogelijkheid tot een persoonlijke skypesessie waarin jouw praktijk of opbouw van je praktijk besproken kan worden.

Investering

De investering voor het volgen van NLP & Kids Online-training bedraagt € 595,- (excl. BTW).
Dit is inclusief al het lesmateriaal, de mogelijkheid om de bijeenkomsten terug te zien en persoonlijke begeleiding tijdens een individuele sessie. Na afloop krijg je een certificaat van deelname.

Inschrijven

Wil jij NLP met kinderen in de praktijk gaan brengen? Neem dan nu contact op en schrijf je in.

Heb je vragen over deze Online training en wil je meer weten?