sandra@nlpkids.nl | Bel: 06 14477349

NLP Kids Practitioner

Dé training voor (aankomende) professionals

NLP geeft ons invloed op:

NLP geeft je inzicht en invloed over wat er in je hoofd gebeurt (Neuro), hoe we dit vertalen in het dagelijks leven (Linguïstisch) en hoe dat zich uit in ons doen en laten (Programmeren). Het maakt je bewust van onbewust gedrag, gedachten of emoties die niet helpend zijn en geeft tools om de gewenste verandering te creëren.

Door de praktische toepassing, werkt NLP ontzettend goed bij kinderen. De NLP-technieken en oefeningen zijn eenvoudig te doen en sluiten aan bij de belevingswereld van kinderen. NLP helpt huidige situaties te onderzoeken en geeft tools en technieken om een gewenste situatie of uitkomst te creëren en realiseren. Hierdoor leer je kinderen zelf invloed uitoefenen en regie krijgen over wat er speelt (gedachten en gevoelens). Daarnaast leren ze hoe ze invloed kunnen hebben op de wereld om hen heen (het ontwikkelen van vaardigheden).

Het ontwikkelt een groei-mindset, de overtuiging ontstaat dat je invloed hebt op situaties, je kunt leren en je jezelf kunt ontwikkelen. Het biedt succeservaringen en het zelfvertrouwen groeit. Dat is toch wat je elk kind gunt...

‘Ieder kind is uniek en heeft zoveel mogelijkheden, soms is het alleen de vraag
"Hoe kom je er?"

Voor wie is deze NLP Kids Practitioner?

Deze NLP Kids Practitioner is voor elke professional die NLP wil inzetten in het werken met kinderen. Of je nu coach, leerkracht, ouder of begeleider bent: Deze inspirerende opleiding biedt de juiste kennis, perfecte tools en praktische handvatten om NLP in te zetten in de begeleiding en coaching van kinderen, jongeren en/of hun opvoeders. 

Integreer NLP in het werken met kinderen, jongeren en hun ouders. Deze NLP Kids Practitioner biedt hiervoor de juiste kennis en perfecte tools.

Dan is deze opleiding zeker de beste keuze voor jou...

Wat ga je leren?

NLP technieken en interventies die aan bod komen:

Tijdens de NLP Kids Practitioner leer je diverse NLP technieken en interventies die je de handvatten geven om het kind/ kinderen zo goed mogelijk op verschillende manieren te begeleiden. Denk hierbij aan:

Positieve communicatie

Representatiesystemen, metaprogramma's en leerstijlen

Communicatiemodel; de verschillen in ervaring

Werken met overtuigingen

Modelleren, fysiologie en nieuwe vaardigheden aanleren

Submodaliteiten: werken met de bouwstenen

Ankeren

Metaforen en speltechnieken

Strategieën

Inzetten van verschillende posities en rollen

Werken naar de gewenste situatie: doelen stellen

De kracht van het vragen stellen

NLP Kindercoach opleiding

Naast bovenstaande NLP technieken en interventies die je de handvatten geven om het kind/ kinderen zo goed mogelijk op verschillende manieren te begeleiden, leer je ook andere methoden en technieken die jou de tools en handvatten geven om kinderen zo goed mogelijk op verschillende manieren te begeleiden. Denk hierbij aan de dramadriehoek en het werken met tijdlijnen.

Wil je hier meer over weten? Vraag dan meer informatie over de opleiding aan. Klik hier

Er is nog één plekje voor de opleiding die start...

De volgende NLP&Kids Practitioner start binnenkort.

 De volgende data staat gepland:

Er is nog slechts één plek beschikbaar...

Het voordeel van deze  NLP Kids Practitioner is:

Er is nog één plekje voor de opleiding die start...

De volgende NLP&Kids Practitioner start binnenkort.

De volgende data staat gepland:

Er is nog slechts één plek beschikbaar...

"Sandra is een super leuk mens! Het is heerlijk om naar haar verhalen te luisteren die zei vol enthousiasme verteld. Ze weet op de juiste manier de NLP te vertalen naar een kind. Wat mij de juiste handvatten heeft gegeven om dit bij mijn in de praktijk te gaan toepassen. Lieve Sandra, ontzettend bedankt voor al je kennis die je met onze groep hebt willen delen! Liefs, Marjolein (Kindercoach Zeewolde)"

NLP Kindercoach opleiding

Marjolein Patz


Verdere opleidingsinformatie:

Opleidingsdagen

De NLP Kids Practitioner bestaat uit 5 lesdagen en kent een praktische, interactieve en ervaringsgerichte insteek. Het zelf doen en zelf ervaren neemt een belangrijke rol in. Dit oefenen en toepassen zorgt voor het inbedden van de lesstof en maakt dat er vervolgens ruimte is voor de verdiepende vragen. Hierdoor is het geleerde ook direct in de praktijk in te zetten.

Naast deze dagen omvat deze training huiswerkopdrachten die ervoor zorgen dat je meteen in de praktijk aan de slag kunt en gaat met wat je hebt geleerd. De studiebelasting omvat ongeveer 3 tot 5 uur tussen de verschillende opleidingsdagen. 

Vooropleiding

Om deze opleiding succesvol te kunnen volgen is het wenselijk om basiskennis te hebben van NLP (bij voorkeur een NLP Practitioner). 
Heb je deze nog niet? Dan kan er in overleg gekeken worden naar de mogelijkheden om deze basis te creëren.

Denk hierbij aan: De NLP&Kids Online Training

Een andere mogelijkheid is het volgen van leersessies.

Denk hierbij aan: De NLP&Kids Online Training

De NLP&Kids Online training omvat tien online leersessies waarin je NLP leert vanaf het begin. Het geeft je een stevige basis en alles wat je hier leert is ook al direct in te zetten in de praktijk. Bij gelijktijdige inschrijving met de NLP Kindercoach opleiiding ontvang je hiervoor een eenmalige korting van € 250,-.    

Een andere mogelijkheid...

Een andere mogelijkheid is drie voorbereidende online leersessies. Hierin leer je de noodzakelijke basisinformatie om de bijbehorende lesdagen van de NLP&Kids Practitioner vloeiend te kunnen volgen. Deze leersessies zijn gekoppeld aan de eerste, derde en vierde lesdag en kunnen teruggekeken kunnen worden. De bijdrage hiervoor is € 150,- exclusief BTW.

Een mogelijkheid is om te starten met de Online Training of de NLP&Kids basis 2-daagse voor de benodigde voorkennis.

Investering

De investering voor het volgen van NLP Kids Practitioner bedraagt € 1297,- (excl. BTW).
Dit is inclusief het lesmateriaal, lunch en persoonlijke begeleiding gedurende de training. Uiteraard ontvang je na afloop van de opleiding jouw NLP Kids Practitioner Certificaat. 

Er is nog één plekje voor de opleiding die start...

De volgende NLP&Kids Practitioner start binnenkort.

De volgende data staat gepland:

Er is nog slechts één plek beschikbaar...

De volgende NLP&Kids Practitioner start in september 2021

De NLP Kids Practitioner opleiding start in het najaar van 2021.

De volgende data staan gepland:

Er is nog slechts één plek beschikbaar...

De NLP&Kids Practitioner is net gestart...

Nieuwe data zullen spoedig gepland worden.

Wil je direct op de hoogte gesteld worden wanneer deze bekend zijn?
Laat dan hieronder je gegevens achter bij 'Stuur me meer informatie'.

Wil jij NLP integreren in je werk met kinderen en hét verschil gaan maken?

Schrijf je dan nu in om aan te sluiten bij deze praktische, leerzame en leuke opleiding.
Klik op ‘Inschrijven’ om jezelf van een plek te verzekeren.

"Sandra heeft duidelijke een heldere en uitgebreide kennis van NLP en het gebruik hiervan met kinderen en volwassenen. Haar enthousiasme en kennis werken aanstekelijk en inspirerend. Ze heeft aandacht voor iedere deelne(e)m(st)er en haar oefeningen zijn heel praktisch en toepasbaar, waardoor geen tijd verspild wordt (in tegenstelling tot veel opleidingen). Een verademing wat dat betreft en fijne ervaring!"  

NLP Kindercoach opleiding

Rafaela van de Vliet  


Meer weten over deze 5-daagse  NLP Kids Practitioner?

Wil je meer weten over de inhoud, voordelen en opbouw van deze opleiding? 
Laat hieronder je gegevens achter en ontvang direct per e-mail meer informatie.

Ik schrijf me in...

Laat hieronder je gegevens en welke opleiding je wilt volgen achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op voor de definitieve inschrijving.

Close

De NLP&Kids Online training omvat tien online leersessies waarin je NLP leert vanaf het begin. Het geeft je een stevige basis en alles wat je hier leert is ook al direct in te zetten in de praktijk. Bij gelijktijdige inschrijving met de NLP Kindercoach opleiding ontvang je hiervoor een eenmalige korting van € 250,-.     

Close

Een andere mogelijkheid is drie voorbereidende online leersessies. Hierin leer je de noodzakelijke basisinformatie om de bijbehorende lesdagen van de NLP Kindercoach opleiding vloeiend te kunnen volgen. Deze leersessies zijn gekoppeld aan de eerste, derde en vierde lesdag en kunnen teruggekeken kunnen worden. De bijdrage hiervoor is € 150,- exclusief BTW.  

Close