sandra@nlpkids.nl | Bel: 06 14477349

NLP & Kids Individuele Training

NLP & Kids richt zich veelal op individuele trainingen in verband met specifieke en afgestemde begeleiding. Hierdoor kan er veel meer gekeken worden naar de behoefte en doelstelling. In overleg wordt het trainingsaanbod besproken en afgestemd.

Waarom individuele training?

NLP & Kids heeft als missie om zoveel mogelijk kinderen op te laten groeien met de voordelen van NLP. Het doel is dan ook om NLP breder opgenomen te krijgen in het onderwijs, coachen en opvoeden van kinderen. Kinderen hebben hier direct profijt van. NLP geeft hen meer zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen, innovatie en inspiratie.

Door middel van specifieke en afgestemde begeleiding, kunnen de elementen van NLP&Kids volledig afgestemd worden op jouw vraag als opvoeder of als professional.

Zeker wanneer je al ervaring met NLP hebt (NLP Practitioner en/of Master Practitioner) kan een individuele training jou net de tools en inzichten geven om het toe te passen op jouw werkgebied met kinderen en/of jongeren.
Maar ook wanneer je al ervaring hebt in het werken met kinderen, dan kan een op jouw afgestemde individuele training je juist dáár aanvullen waar jouw behoefte ligt.

Zo wordt de training niet alleen compacter, wat veel tijd scheelt, maar ook specifiek afgestemd op jouw vraag, doelgroep en missie.

Het trainingsaanbod wordt in overleg besproken en afgestemd.

Wat ga je leren?

Ook bij een individuele training is een basiskennis van en in NLP nodig. Elk traject zal hier dan ook mee starten. Denk hierbij aan elementen als:

Positieve communicatie
Verschillende denk- en leerstijlen
Communicatie & mindset: hoe werkt dit bij kinderen?
Kaders, uitgangspunten en vooronderstellingen: de essentiële elementen voor verandering.
Werken met beperkende & bekrachtigende overtuigingen
Verschillende niveaus van begeleiden en werken

Daarnaast wordt het geheel (in overleg) aangepast aan jouw wensen. Dit hangt samen met jouw doel, jouw doelgroep en context waarin je dit in wilt zetten.

Verschillende mogelijkheden zijn:

Het toepassen van diverse NLP technieken bij kinderen.
Diverse methodes en technieken om de juiste vragen te stellen
Werken met angsten of faalangst
Zelfvertrouwen ontwikkelen bij kinderen.
Het inzetten van NLP bij hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit
NLP inzetten bij gedragsproblematieken
Gebruik en inzet van metaforen, fysiologie en diverse speltechnieken
Het ontwikkelen van workshops en trainingen voor ouders of kinderen.

Interesse?

Werk je in het onderwijs, als coach of ben je een ouder? Wil jij aanvulling op wat je al weet en kan? Of wil je juist een basis leren om mee te geven? Dit geeft jou de mogelijkheid om te leren waar jij behoefte aan hebt…

Individuele trainingen vinden plaats in Zoetermeer of via Skype. Indien wenselijk zijn andere mogelijkheden bespreekbaar.

Neem voor de mogelijkheden contact met me op via de mail: sandra@nlpkids.nl of bel 06 144 77 349.

Heb je vragen over individuele NLP & Kids training en wil je meer weten?